Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня всім. З 1 листопада з подругою плануємо переїжджати з Торонто в Вінніпег. Шукаємо роботу. Будемо вдячні за будь-яку інформацію де можна знайти роботу, або контакти роботодавців. Також за інформацію як краще в Монітобі шукати роботу: власноруч розносити резюме чи на електронні пошти відправляти. Чи можливо є якісь організації які реально допомагають з влаштуванням на роботу. Завчасно вдячна за будь-яку інформацію 🙏
-
Зрозумів так і буду робити.
-
Доброго дня, цікавить навчання в Менітобі, можливо є якісь Коледжи або Університети, дуже хочу здобути освіту в Канаді і цікавлюсь навчальними центрами де допомагають Укрвінцям бо самому складно трішки. дякую за вашу увагу)
-
Доброго дня. Вибачаюсь, що не по темі імміграції. Підкажіть будь ласка, маю Джоб офер учнем електрика в який входить реєстрація та навчання у Apprenticeship Manitoba. Одним із вимог вступу є transcript high school.(атестат) чи треба його перекладати на англійську? Чи може пройти евалюацію по типу диплома. Підкажіть хто знає, чи підходить наші атестати та що треба робити?
-
Дякую
-
Гадаю, в них було приблизно так само, 5-7 місяців.
-
Так, треба перевіряти завжди. Вони стандартні документи перекладають по шаблонах, мабуть, і часто можуть помилитися, що не ті цифри чи серія документа стоїть.
-
Доброго вечора.! Продублюю своє питання. При заповнені заявки на номінацію в блоці education не розумію як правильно вказувати, дати отримання середньої освіти та професії . Закінчував після 9 класу ПТУ. В мене на руках атестат про середню освіту що закінчив у 2005 р. Та диплом про здобуття професії з датою видачі в 2005 р. Видані в одній та ті самій установі. Заздалегідь дякую.