Імміграція до Манітоби
-
Я просто в шоці. То начебто надійна агенція, чиаю їх давно, і тут такий bullshit, вибачте
-
Підкажіть будь ласка від роботодавця потрібно і job offer і verification letter чи щось одне підійде?
-
Вітаю!!!!❤️😍
-
Друзі, я тут надибала в Інстаграмі таку інформацію. Збита з толку. Це ж неправда? Ми тут всі начебто все правильно робимо Я просто витягла довідку, переклала скан і завірила. І вже скан перекладу додала до аплікації. Ніяких мокрих печаток та консульств
-
В мене був дозапит 12 липня, підвантажила то все 3 серпня, минулого тижня прийшов лист, як начебто документи прийняли 🙈 Це як раз 2 місяці. Що далі стукне в голову, одному Богу відомо. Але статус Background змінився з n/a на reviewing. Тож начебто є прогрес
-
В неї не буде виходу як тільки самостійна міграція. Бо ти вже подався як без пари. З ПР лише процес спонсорства. Важкий і геморойний. Якщо подаватись парою то зразу на березі.
-
Я надсилала паперову форму листом
-
Так. Вітаю
-
Коли прийшов лист з запитом вказати данні для створення порталу, в листі пише: Your application for permanent residence is now ready for finalization pending the confirmation of your permanent residence status Залишилось тільки отримати запит з порталу на заповнення адреси і фото? Тобто все що далі це суто формальності? Чи може вже це означати що вони прийняли позитивне рішення?
-
Здавати мову - ні. І спонсорство це зовсім інша програма.. вам потрібно буде довести вашу спроможність узяти на себе фінансове забезпечення дружини
-
Підкажіть,а якщо дублікат надати?Він підійде ?