Імміграція до Манітоби
-
Це якась установа? Там потрібно записуватись?
-
Доброго вечора,скажіть будь ласка де та як записатися щоб отримати кліматичні кошти???Дякую
-
Маю декілька запитань: Чи враховується власна компанія як full time, до приїзду в Канаду? Чи варто здавати мовний іспит 2 /або кожному члену родини за для кількості балів(чи додаються бали якщо іспит мовний здає не тілько головний аплікант)? Якщо термін 6 місяців роботи підпадає на листопад, коли краще подавати у грудні чи січні? Кому краще подаватися, чоловіку чи мені, за віком ми рік різниці, балів багато не дає Гроші на рахунку мають бути у головного аплікантам чи можливо показати рахунки всіх членів родини? Дякую за відповідь
-
EOI 22.01 LAA 26.01 Аплікація на номінацію 23.02 Дзвінок роботодавцю 14.04 Лист з Номінацією 05.05 (видана фактично 29.04)
-
Вітаємо, Евгений Девятка! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
З мого досвіду форму 5604 українські нотаріуси не завіряють. Не тому, що вона англійською, а навіть і переклад, бо вона суперечить законам України. Ми завірили через Канадського нотаріуса онлайн. Шукайту у пошуку 5604
-
Якби ж воно можна було так
-
Так. Принаймні, перекладач, який перекладав мені, так робив. У файлі перекладу спочатку листок з копією самого документа і його печатка на ньому, а наступні аркуші - вже сам переклад.
-
Дякую
-
Я надавала лише той папірець. Забмітила разом з федеральною аплікацією в травні. Доки тихо
-
Маю на увазі варіант, коли аплікацію поставлять на очікування. Є якийсь максимальний час? Федеральний етап
-
Питання на міліон: якщо роботодавець банкротує, я не маю доки нової роботи. Скільки часу я маю знайти іншу (вимоги до неї знаю) і коли треба повідомити, якщо банкротство ще офіційно не оголошене 😢