Імміграція до Манітоби
-
Почекайте нову програму, яка стартує з кінця жовтня. Можливо, ви її легко до себе "підтягнете" після оголошення всіх деталей
-
Ви собі йдете на ЕІ, звичайно повідомляєте MPNP and IRCC, але з досвіду інших, то вашу аплікацію продовжують розглядати. Тут кілька людей отримали ПР, хоча їх на федеральному етапі також звільнили і вони були на ЕІ. Зазвичай MPNP дає до 60 днів на пошук нової роботи.
-
Вітаємо, Вікторія! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Тобто EI не буде вироком для мене? І ще уточнення: аплікацію схвалять вже після, як я знайду новий фултайм. Правильно?
-
Мою прямо зараз читають. Можливо, пара тижнів - місяць і вже буде результат 🙏 як все невчасно, блін
-
Я не знаю, який у вас фін стан, але ті двоє аплікантів надали інформацію про звільнення, але також прикріпили виписки із банку за останні 3-6 місяці, де чітко прослідковувались накопичення коштів. Вони йшли по SWM, на початку мали всього по 3-4 тисяч на рахунках (вже не пам'ятаю точно). Стейтменти подали, щоб офіцер бачив, що гроші накопичують і є засоби для існування навіть без роботи. Суми там були >10К. А другий аплікант то взагалі за неповний рік назбирав понад 20К на перший внесок на будинок, працював він та дружина. Можливо, тому і не було жодних запитань ні від провінції, ні від федералів. У той же час головним критерієм є фултайм робота, тому потрібно знайти роботу найшвидше.
-
В мене не так все кольорово. Бо я сама з двома дітьми. Маю майже 10К. Але то таке, сама розумію. Дякую 🙏 сподіваюся, скоро моя епопея закінчиться позитивно 🤪
-
Пане @western9, підкажіть будь-ласка щодо сканів та перекладів документів. Наприклад, перший файл-це окремо скан оригіналу, наступний- переклад. Якщо переклад робив перекладач з України, то повинен він поставили печатку свою на моєї копії ( що я надсила) і далі додати переклад? Чи переклада достатньо? Дякую!
-
1) Скануєте в кольорі оригінал, завантажуєте. 2) Далі переклад. Зазвичай перекладач ставить печатку на копії, то тоді копії та переклад все одному файлі завантажуєте. Якщо ж є тільки переклад окремо, то завантажуєте тільки той документ. Не бійтеся, якщо щось додасте по два рази, головне, щоб були всі документи
-
Дякую 🙏
-
Доброго ранку, в червні 22ого подався на cuaet вклеїли visitor visa до кінця дії паспорта , я по ній зараз можу заїхати як учасник cuaet без проблем і отримати work permit
-
Вітаємо, Olha Borysko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ми надавали якусь. Лумаю, довільної форми. Просто такий-то вчиться там-то. Дати