Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Хто завіряв переклад документів в еміграційному центрі, підкажіть будь ласка процедуру))) чи потрібно там чекати чи просто залишити документи? Бо планую встигнути завезти в годину свого обіду не знаю чи встигну)
-
Бюро перекладів Вавілон. [email protected]
-
Согодні відправив,а з понеділка необхідно виходити на нову роботу.Я просто буду продовжувати працювати на старій роботі і почну на новій, до поки не отримаю дозвіл
-
працюю вже 1 рік тут в валу вілидж. пише компанія зареєстрована в Ванкувері, тобто офіс в Ванкувері але фактично вони ж ведуть бізнес тут, в Манітобі і податки я плачу манітобські, і зарплатня в мене «манітобська» ( тобто прирівнюючи мінімалку) це ж не виходить, що я дарма рік пропрацювала і ця компанія не підходить?
-
Доброго вечора, відправив заявку на зміну роботи, в понеділок вже потрібно виходити на нову, але MPNP так і не надіслали результату. Так як я не отримав відповіді, я вирішив не ризикувати номінацією та залишитись на поточній роботі. Що буде, якщо офіцер надішле згоду на зміну роботи на наступному тижні, а я вже відкажусь від нової роботи, так як вони не можуть тримати мені місце доки відповість офіцер. Просто повідомити що я залишаюсь на поточній роботі без зміни і все? Чи потрібно чекати відповіді офіцера, чи краще мені першому повідомити що я вирішив залишитись на цій же роботі? Чи не виникне ніяких проблем?
-
Добрий вечір! А є в цьому чаті люди, які замовляли довідку через це 👆 бюро перекладів "Світ Перекладу"?
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, чи є в когось досвід як отримати довідку про несудимість з Польщі?