Імміграція до Манітоби
-
Ну та у вас же є офіційна відповідь.
-
податись по ній не можно як я розумію але знайти нову роботу яка підходить та податись , 100 балів не заберуть
-
Ну ця контора де працював чоловік має заводи у 6 провінціях і в кожній в них є екстра провінційні реєстрація . Також в референс листі написано що працює в Манітобі
-
Я просто не впевнений чи я правильно поставив їм запитання своїм англійським і вони до кінця мене зрозуміли
-
До речі пане Вес чи Дмитро що думаєте , не знімуть все таки чи як
-
Мав схожу проблему ось відповідь міграційки на це
-
Якщо корпорація національна, головний офіс в Торонто Але є мережа магазинів і в Манітобі. Я сплачую провінційний податок. Магазин продає товари, і на чеку вказується і провінційний податок. То як перевірити цю корпорацію на реєстрацію саме в Манітобі?
-
Так є декілька заводів. Чоловік працює на одному з них
-
Має бути бізнес в Манітобі також. Просто реєстрацїі мало. Якщо є діяльність у Манітобі, реєстрація у Манітобі, то без проблем
-
Тобто якщо є extra provincial registration у Манітобі то це ок? Ще і з 2002 року
-
Це мають бути ваші гроші: про це є інформація в офіційному джерелі. Settlement funds are sufficient and available funds that economic immigrants must prove they have to settle in Canada. Funds must be readily available to you. You cannot borrow this money from another person. immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/policies/settlement-funds/
-
так там не питають мої чи ні, там liquid, transferable settlement funds available to you, що як на мене дуже даже підпадає під розуміння кредитних карток та кредитних ліній
-
Так на кредитних картках - то ж не ваші гроші, а банку )))
-
Дуже вам дякую за відповідь. Чомусь вище написали що бали знімають 🤷♀️ але окей. Все дізнаюсь скоро при подачі )) дякую всім за допомогу
-
Мінус 100 балів тільки для головного апліканта, якщо головний аплікант мав роботу чи навчання в іншій провінції
-
Dima знаєш відповідь?
-
По новій програмі усі вимоги щодо спонсорства не оминатимуть .
-
Віддаю безкоштовно
-
beta.canadasbusinessregistries.ca/search
-
Як дізнатися де зареєстрована компанія?🥲
22 Jan 2023, 05:40
91667/235711
10 minutes ago