Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Я планую подати заявку на роботу на залізницю, де для мене передбачено 16 тижнів навчання. Для цього потрібно мати шкільний атестат. У мене є український атестат. Чи визнається цей атестат як прийнятний для навчання та роботи на залізниці в Канаді, чи потрібно буде його якось засвідчувати? Переклади я вже маю .
-
Робіть онлайн. Офіс в Торонто www.neighbourhoodnotary.ca/online-notary.html#learn%20more
-
Тут детальніше, будь ласка. Можно обидва посилання в порядку черги, будь ласка? Бо я маю якесь одне лише, і думала, що того достатньо 🙈
-
Ще одне питання, що розуміється під питанням чи жили ви в іншій провінції Канади? Як довно треба знаходитись в іншій провінцій що б то вважалося життям в іншій провінції? Тобто ми прилетіли спочатку до Квебеку бо дружина була на 37 тижні вагітності, і єдиною можливою опцію був переліт Париж Квебек. Отже с 10.04 по 26.06 ми перебували у Квебеці жили у хоста. 26.06 ми вже долетіли до Вінніпегу. У Квебеку ми не працювали, але отримали там SIN та провінційну допомогу. Чи вважається це життям у іншій провінції? Дякую
-
-
Доброго дня, маю питання стосовно дитини яка є громадянином Канади. Отже питання у анкеті - Скільки членів родини будуть вас супроводжувати до Манітоби? Я не розумію чи маю я вказати тільки мою дружину чи ще й дитину яка не потребує подачу на піар бо вже є громадянином Канади. Також не зрозуміло чому автор відео каже що треба і себе рахувати, тобто наприклад якщо піар потрібен для мене та дружини чому треба вказувати членів родини як двух осіб коли питання стоїть скільки членів родини вас будут супроводжувати? Тобто я ж сам себе не супроводжую? Поясніть будь ласка хто мав такий досвід?