Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, на якому етапі оплачується пластик PR? Коли подаєшся на федеральний етап чи коли є рішення і є готовий пластик?
-
У нас аналогічна ситуація
-
Добрий день У мене диплом міжнародного зразку і дублюється на англійську мову Мені потрібно його підтверджувати через WES чи достатньо зробити копію?
-
Здається 1bedroom у саблет з 1 листопада Договір до 30 жовтня 2024 року. Адреса 290 Colony Street Тихий та спокійний будинок. Поруч Manitoba Legislature Building, Winnipeg Art Gallery. 2хв до автобусної зупинки, в 10 хв пішки Safeway, Starbucks, Shoppers Drug Mart. В квартирі вся сучасна техніка, помудомийна машина, мікрохвильова піч Кухня, вітальна і 1 спальня, туалет. Пральна та сушильна машина спільна. Також в будинку є amenity room, тераса з чудовим краєвидом. Ціна 1108 включає всі комунальні послуги та інтернет.
-
Є свідотство про шлюб
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, може хтось підскажіть що робити. Ситуація така: відправила документи на провінційну програму і чекаю 2 місяці, ще заявка в статусі "отримано". І зараз одружилась (до того в заявці- я розлучена) , чи зможу я зараз змінити статус сімейний та додати чоловіка? Він не українець (Молдова) , куєт не має , візи теж. І чи зможе получити pr по моїй заяві. І де можно дізнатися стосовно візи для нього в Канаду ? Дуже дякую за відповідь Може є хтось, хто може проконсультувати . Дякую
-
Я зараз виїхала до Болгарії і тут одружилась (на работі відпустка)
-
Використайте пошук