Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! У мене ще одне питання про довідку зі школи))) Брати довідку зі школи в якій зараз дитина вчиться? Чи також із попередньої. Бо ми встигли змінити адресу і школу. Тобто декілька дітей перейшли цього року в іншу школу, а старша залишилася в тій самій хайскул. Дякую
-
Добрий день:)трошки не по темі іміграції Підкажіть будь ласка, я в Торонто подалась на новий паспорт, він вже виготовлений і написано прибув до ЗДУ і виданий, але я нічого не отримувала…Я там лишала конверт оплачений для відправки в Вінніпег … хтось з таким стикався. Дякую наперед за допомогу:)
-
Всім привіт, така ситуація: збиралась подаватись як в більшість по SWM та сьогодні мене звільнили з роботи по причині що її просто немає. Можливо по swo подаватись ? Я не дуже розумію чи потрібен стаж роботи з України ( є фоп ) ну і зрозуміло що гроші, освіта тощо
-
Як я можу це зробити? Якщо LAA вже получив
-
Вибачте, хочу уточнити. Ви спочатку отримали AOR? Чи відразу отримали цей лист?
-
А якщо вписав кількість осіб що емігрують з тобою вказав 2 (себе і мою жінку, а мав вказати тільки мою жінку) то це серйозна помилка?
-
Тобто на ЕОі я пишу 2, а на номінацію вже 3?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, заповнюю заявку на ЕОі і є питання скільки членів родини супроводжує до Манітоби :діти, чоловік/дружина або цивільний партнер, незалежно від того чи прямує він з Вами. То питання таке чи вказувати треба як головному апліканту доньку свого цивільного чоловіка від першого шлюбу? І чи вказувати мені колишнього чоловіка якщо ми офіційно в розлученні?
-
Тоді напевно краще подам бакалавра та не буду ризикувати. Балів вистачає
-
Спробувати подати магістра та пояснити відсутність додатка?
-
Підскажіть будьласка. Така ситуація. Є диплом бакалавра+додаток Та диплом Магістра але без додатка (можливості його дістати немає) Я так розумію прикріпити можу тільки бакалавра, бо без додатка магістр немає сенсу?