Імміграція до Манітоби
-
Теж про це думаю, багато хто чекав десь тиждень, може в них там в IRCC різні департменти, і різні навантаження в різні часи, бо зараз багато людей на нашому етапі
-
Я також чекаю на eCoPR вже майже 3 тижні. Чи це взагалі нормально? Бачу по Timeline в цій групі що людям це займало до тижня.
-
Якщо ви ще не отримали номінацію, то дивно що вас туди послали )
-
Хто зна що.Я на провінціальному етапі повідомила про зміну роботи.Навіщо мені про це повідомляти IRCC?
-
Ваш етап це називається Portal 1, можете пошукати в цій группі як люди пишуть коли отримали ПР після цього
-
Дякую
-
В деяких людей портал показує "Processing" ще після ПРу 🙂 це такий собі орієнтир, дивлячись на таймлайни інших людей я би сказав що вам десь місяць плюс мінус
-
Дякую 🫶🏻
-
По ходу федеральні офіцери не знають про це:) Мою довідку з Дії прийняли і ще й PR дали:)
-
Запитання не підпадає під компетенцію mpnp і вам запропонували писати IRCC
-
Із теперішньої школи.
-
Саме для номінації не потрібно якщо дитина громадянин Канади, хіба просто для іхньої інформації, але для федералів точно потрібно додати.
-
Так, я відповіла але на порталі так і показує submitted 10 червня 🥲
-
Вітаю!!!!
-
А на EcoPR чекаю вже 3 тижні 😄
-
Ви відповіли на цей імейл? Після цього в моєму випадку мені потрібно було завантажити фото вже наступного дня
-
Всім привіт, чи отримувавсь хтось нещодавно подібний лист? Скільки після цого чекали на фінальне рішення ? Дякую
-
3-5% відмови. Певно 5-10% відмовляються в процесі. Ще яких 20% затягують терміни подачі до останнього дня.
-
Так, знаю 🙏 дякую Просто міркую щоб не прогавити куди потрібно вписати про нового родича інформацію )))))
-
Так. Але просто для інформації. Дитині, народженій у Канаді, не треба ПР
22 Jan 2023, 05:40
91792/231580
8 minutes ago