Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую за відповідь, але вибачте,ще раз уточню,бо досі плутаюся. Я головна аплікантка нас троє - я, чоловік і донька, а в чоловіка є ще донька від першого шлюбу,яка не в Канаді і не буде їхати. То я зараз на ЕOI вказую 2 ( без доньки чоловіка ) а на номінацію крім власних дітей додаю ще і доньку чоловіка, виходить 3. Чи вірно? Дякую
-
В Apprenticeship Manitoba, сказали що їм треба бути зрозуміло, що це сами 12 класів за їх програмою.
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка де є інформація, що атестат Української школи це еквівалент Канадської Hight school. Як що можна то дайте лінк будь ласка
-
Добрий день, чи підійде стандартна евалюація для піара? Якщо ні, чи підійде ЕСА для подальшої роботи (професія до якої не потрібна сертифікація) чи подовження навчання?
-
Не потрібна евалюація для PR, якщо подаєтесь по провінційній програмі. Інформація щодо Express Entry за посиланням у вас на скріні. Також не для будь-якої роботи вона взагалі потрібна, це залежить від вимог до конкретної професії, логічніше йти від мети під конкретну роботу і конкретну програму навчання, не від факту евалюації
-
Дуже дякую
-
Виглядає якось дивно. 2 місяці тому ви про нього навіть не згадали, як про партнера, а зараз виїхали аж до Болгарії, щоб одружитися. Скільки років вашим стосункам? Я не офіцер, але в мене вже сумніви в тому, чи не «схема» це. Нічого особистого, просто думка стосовно ситуації
-
Основні запитання 📎Довідка з ДІЇ про несудимість (повна, для подачі у закордонні установи) — підходить 📎Переклад — без апостилю, але з афідевітом (перекладачі зазвичай знають, що це, але в чаті є приклади) 📎Завіряти переклади нотаріально не потрібно, переклади з України норм 💯 📎Достатньо сканів, бо подавати ви будете в електронному вигляді 📎З Польщі електронна довідка про несудимість не підходить, в чаті вже є дописи про те, як отримати поштою 📎Як отримати довідки з інших країн — шукайте по чату або на цьому сайті www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html 📎Дипломи та додатки до дипломів, довідки про несудимість потрібні для всіх, хто іммігрує, не тільки для головного апліканта 📎 На більшість питань є відповіді тут t.me/uccmb/90752 📎 Що за лист від роботодавця t.me/uccmb/90752 📎 Мінімальний CELPIP 4 4 4 4 Мінімальний IELTS read 3.5, write 4, list 4.5, speak 4 Середній бал не підходить 📎6 місяців фултайм на будь-якій роботі в Манітобі, remote на іншу провінцію не підходить 📎Якщо хочете йти за підтримкою друзів: t.me/uccmb/66260 📎 Документи на номінацію t.me/uccmb/45511 📎 Документи на федеральний етап t.me/uccmb/78798 📎 приклад EOI для спецвибірки t.me/uccmb/90113 📎 Приклад для SWM t.me/uccmb/67985 📎 Визначити ваш TEER t.me/uccmb/67573?single 📎 Як зняти обмеження з ворк перміта t.me/uccmb/65848 📎 Евалюація диплома потрібна тільки для Express Entry 📎 Якщо хочете йти через EE треба зробити аккаунт перед тим, як EOI 📎 Express Entry і звичайний шлях приблизно однакові зараз по швидкості 📎 Country of Residence треба вказувати CANADA для EOI, якщо ви в Канаді (також перевіряйте стать, були помилки) 📎 Деякі помилки в EOI можна відредагувати до LAA. Йдіть в eligibility і там змінюйте. 📎 Імміграційних консультантів НЕ ПІДКАЖЕМО, іммігруємо самостійно (це не важко і безкоштовно) 📎 Контакти перекладачей можна знайти пошуком по словам "контакт перекладач" 📎 Після отримання LAA треба чекати 48 годин, потім відкривається можливість заповнити повну заявку #запитання
-
Добрий вечір! Я перепрошую, довідка про несудимість потрібна з останньої країни в якій 6 міс, чи тоді їх потрібно декілька, наприклад з Польщі, де була 6 міс перед Канадою і з України?
-
Ви вказуєте тільки тих, хто буде з вами іммігрувати. Дітей тільки до 22 років, якщо вони одружені. З досвіду інших, то я б особисто включав дітей, бо хто його знає, чи за 1-2 роки він не захоче поїхати до Канади, а потім буде важче. Краще отримати ПР, а потім вже вирішити що і як. Якщо він повнолітній, то може поки і не в Канаді бути. Як отримаєте ПР, то він вже потім залендиться після вас.
-
Я чекала 52 дні