Імміграція до Манітоби
-
Ви не вірно думали. Ні заявку не анулюють. Головне щоб і в номінаційному процессі, а потім і в перманентному процессі у вас всі дані були ідентичні. А в усіх формах які ви заповнюєте не було і дня пробілу ( якщо хочете щоб ваш файл пройшов швидко, а не затягувався на довгий час).
-
Вітаємо, Nazar! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую за відповіді. Тобто треба 6 місяців сумарно ?
-
Дякую за вашу увагу) гарних усім вихідних.
-
Доброго дня у мене таке запитання, мені діагностували Хворобу Крона й Псоріаз, зараз проходжу біологічне лікування «колю себе біологічною вакциною кожні 4 тижні» можливо таке що в Канаді також зможуть продовжити моє лікування ? Ліків нажаль немає від цих двох хвороб поки (
-
Не впевнена,що це правильно . Але мені так само порахували
-
Дякую й вашому чоловіку міцного здоров’я )
-
Доброго дня, плануємо заповняти EOI . В чоловіка 2 дипломи післяшкільної освіти по 2 роки навчання, нажаль до одного з них немає додатків , тільки є сам диплом, взяти неможливо, так як заклад більше не існує. Що порадите робити, клеймити тільки one post secondary program of two years, замість two programs ?
-
Чоловіка призначили лікування. 20000 cad. 4 уколи на рік. Якщо у певній стадії, то лікують не лише мазями. Тільки ось чекали прийому у спеціаліста майже 6 місяців, але вони взялися дуже серйозно за нього. Бажаю успіху та здоров’я ❤️