Імміграція до Манітоби
-
Пишіть на двох мовах провсяк випадок, я агенції писав українською, але всі імена/прізвища вказував як у закордонному паспорту.
-
Англійською мовою, в довільній формі?
-
Бажано написати доручення від руки, що він довіряє вам забрати свій паспорт, так роблять коли агенції подають документи у візовий центр. Можливо ще хтось, щось підкаже.
-
Якогось окремого доручення не потрібно?
-
Дякую, можу хіба що копію взяти, бо оригінал він має з собою носити
-
Візьміть якийсь його документ, про всяк випадок
-
Доброго вечора. Прошу допомоги Завтра їду забирати паспорти з візами (свій та чоловіка). Від чоловіка потрібна лише 2га сторінка анкети візового центру, чи ще якісь документи?
-
Це стосується і готелей. Працюю в одному з готелей, куди представники уряду селять тимчасово українців. Є багато людей які живуть 120+ днів і більше, і на вимогу повідомити уряд про їхню ситуацію, як проходить пошук житла/роботи - це ігнорується, тобто спілкування взагалі не відбувається. І вже як неділя, ми отримали право, блокувати номер готелю і виселяти людину, якщо до певної дати людина сама не виїздить.
-
До тих, хто живе в гуртожитках. Вже є випадок, коли люди на кілька тижнів протермінували дату виселення. Уряд дав листа, що люди будуть самі оплачувати термін перебування у гуртожитку. Якщо людина не оплатить, дані будуть подані до уряду та колекторам. А це зразу вплине на ваш кредитний рейтинг моментально! Не грайтеся із урядом! Наслідки можуть бути непередбачувані. Крім того, університети мають процедуру примусового виселення людей за неоплату. Там живуть виключно пари без дітей. Є люди, які живуть понад 120 днів.
-
Можна спробувати взяти від бувшого колеги. Також додати пояснювального листа.
-
Строку дії у референсі немає.
-
на ці ж дати бачила через Лондон за 300-350$, але теж не стала ризикувати
-
Ого Дуже дешево Купив за 800, дешевше не знайшов Але я Лондон відкинув одразу, знаю що за умов можна, але не хочу ризикувати
-
купляла на авіасейлс, за півтора місяці до вильоту (ще вильоту не було, лечу 30 листопада). Варшава-Франкфурт-Торонто-Вінніпег. ціна 450 $ (з багажем!)
-
Дивіться приблизні рейси на Ківі і замовляйте напряму в авіакомпанії. Ківі може налажати. Завантажте додатки Ківі і ВестЖет на телефон.
-
Дякую 🙏🏻