Імміграція до Манітоби
-
Так, нам приходив запрос на біометрію.
-
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка 🙏. Коли заповнювала EOI вказала, що маю 3+ роки післяшкільної освіти (бо не зрозуміла, що малось на увазі після повної шкільної). Закінчила 9 класів в 2012 році і тоді ж вступила до коледжу. Атестат повний видали 2014, а диплом 2016. Тоді виходить 2 роки диплому, після повної шкільної освіти. Як тепер бути з заповненням повної заявки? Ставити школу менше 10 років і післяшкільної 3+ роки? Чи все ж таки 10 років + 2 роки післяшкільної? Але тоді це ж не співпадіння інформації і буде відмова?
-
Повинно вистачить часу.
-
Два тижня від сабміту
-
І ще таке питання. Підкажіть, будь ласка. Я заміжня але живемо в різних країнах і вже загалом не разом. Що обирати: married чи legally separated? Якщо обрати в шлюбі, то потрібно буде додавати і його дані і переклади документів? А якщо додати окремо, то щось треба додавати?
-
На імейл прийде або в gckey account якщо ви додали свій аплікейшн туди. Всі по різному чекають, то мабуть кому як пощастить.
-
Так там буде інструкція як записатися. В Сервіс Канада роблять. В мене взагалі дивна ситуація була, бо в gskey акаунті було написано, що в них є моя біометрія ( та шо я на cuaet робила) і більше не треба, а на пошту лист прийшов що треба 🤷♀️ так шо я зробила. А ось медикал чекап в липні зарахували, а потім ще раз в серпні зарахували і тиша з тих пір 😅
-
Всім привіт. Невелике питання до ФОПів. Підкажіть будь ласка, як ви доводили, що ви працювали саме фултайм, у випадку коли в контракті не прописана чітко кількість годин?
-
Не обов’язково, але так зручніше мені здається:) особливо якщо дозапити будуть.
-
Вже отримала(( Це рік чекати, щоб заново подати?
-
Якщо ви хочете щоб ваш чоловік до вас приїхав то пишіть що в шлюбі нормальному - married, і тоді всі доки і на нього подавати. А якщо не хочете то друге. Бо в Канаді багато людей живе офіційно одружені, але мають інші сім'ї і до своїх половинок вони separated. При такому розкладі їх офіційна влада не рахує повноцінними сім'ями, а типа розведенними.