Імміграція до Манітоби
-
Так. Але там же потрібно вибрати кількість років шкільної освіти і зазначити заклад освіти. Якщо я зазначаю школу до 2012 року, то і документ повинна подати з цієї школи з датою закінчення чи нічого страшного, якщо буде інший заклад, що видав?
-
Дякую Вам, не думала, що так можна 🙏
-
Ні. Тільки зайшла в кабінет, почала заповнювати, а потім усвідомила цю ситуацію з освітою і нічого не відправляла.
-
Тобто мені потрібно писати дані: Школа 2003-2012. Коледж 2012-2016? Але документи про освіту обидва будуть видані коледжем. То нормально? Вибачте за дурні питання, просто дуже розгубилася…
-
Пане @western9, підкажіть будь ласка. Якщо чоловік не в Канаді, в нього віза вклеєна, але ж ворк перміту немає на руках - то який документ загрузити application history? Я там відповіла що в нього апрув по ворк перміт. Але ж він його може отримати тільки в аеропорту. Чи щось інше треба вибрати у цьому розділі?
-
Привіт. Я новенька, ще не розібралась в усіх питаннях, тому якщо дурниці пишу, не гнівайтесь. Нас троє: я, чоловік і син . Щоб податись на PR , ми йдемо сімєю, і я могу бути основним кандидатом , а чоловік і син підуть як члени сімї?? Чи чоловікові треба подаватись окремо???