Імміграція до Манітоби
-
Дякую))
-
Під столом 🤣🤣
-
Я вже не можу ржати 😂🤣
-
-
Вітаємо, Mary Chernikova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Hy if our work permit is still valid for 2 years.. Can we apply now before march 2024 and get again for 3 years?
-
Вітаємо, Na Na! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Особисто я здавала в Herzing College Winnipeg, просто тому, що живу в 5-х хвилинах від цього місця. Досвід дуже позитивний: все організовано добре, дають чіткі інструкції стосовно самого екзамену, що і як буде відбуватися. Кабінет просторий, світлий. Місця розташовані близько один до одного, є пластиковий роздільник (щось типу cubicle). Але в день, коли я здавала, було людей не дуже багато і нас розсадили «через одного», було комфортно, під вухом ніхто не бубнів. Навушники, до речі, теж норм - якість звуку була хороша. Там буде перевірочний тест до початку екзамену, тож якщо щось не так чи погано чутно - обовʼязково скажіть комусь з персоналу. В цілому враження хороші.