Імміграція до Манітоби
-
Можна спробувати взяти від бувшого колеги. Також додати пояснювального листа.
-
Строку дії у референсі немає.
-
на ці ж дати бачила через Лондон за 300-350$, але теж не стала ризикувати
-
Ого Дуже дешево Купив за 800, дешевше не знайшов Але я Лондон відкинув одразу, знаю що за умов можна, але не хочу ризикувати
-
купляла на авіасейлс, за півтора місяці до вильоту (ще вильоту не було, лечу 30 листопада). Варшава-Франкфурт-Торонто-Вінніпег. ціна 450 $ (з багажем!)
-
Дивіться приблизні рейси на Ківі і замовляйте напряму в авіакомпанії. Ківі може налажати. Завантажте додатки Ківі і ВестЖет на телефон.
-
Дякую 🙏🏻
-
Ще хороші рейси є Париж - Монреаль через Трансайр, швидко та дешево. Але там складно з замовленням.
-
Зараз ціни надто дорогі на квитки, такі ж як літом. Краще купувати на WestJet до Канади. Найкращі варіанти з Лондона і Фаро, ще Амстердам та Брюссель. Нажаль Дублін закритий.
-
Підкажіть будьласка на якому сайті краще купувати квитки 🙏🏻
-
Послухаю. Наскільки знаю, то проблем не буде, якщо не міняти транзитну зону та аеропорт. Їх є 3, 2 в Лондоні і 1 в Манчестері. Особливо якщо показати квитки, що плануєш дальше летіти. Як аргумент, якщо є Канадська віза, як і віза інших країн,які входять до королівства - типу Австралія, НЗ, Канада, то можна перебувати на території Британії....але хотілось би послухати людей, які вже летіли через Англію.
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка хто летів через Великобританію не було проблем якщо немає візи транзитної?
-
у всіх, хто працював в україні, буде своя “цікава історія”. починаючи з того, що не завжди була можливість офіційно працювати, потім часто був працевлаштований на одну посаду, а по факту кілька поєднував, потім розходження між назвою продукту та юр особою, ще фопи. короче, як все до купи зібрати, я не знаю
-
Була така ситуація: я працюю на одному місці вже більше 5 років. Але спочатку була зареєстрована на фоп , фоп помер, і мене перевели на нове підприємство . Хоча фактично місце роботи, адреса , та обов’язки не мінялись. Але записи в трудовій є на 2 окремі фірми. Виходить що листа я можу зробити лише з теперішнього ПП. Адже попереднього фоп вже не існує, ні печатки, ні керівника … ось така історія