Імміграція до Манітоби
-
І платити ось цю суму, так?
-
наскільки я знаю, якщо ваш комон ло громадянин або постійний резидент Канади, то по ви не можете подаватися там має йти вже спонсорство вас чоловіком
-
В вас є сертифікат? про комон ло
-
Думаю тому що це спонсорство партнера, а не SWM aбо SWO
-
Не рекомендується обманювати офіцерів. Якщо ви одружена чи комнло, там процедура імміграції зовсім інша.
-
цього не знаю знаю, що процес складний досить але якщо чоловік давно тут проживає і має хороші «умови» для виконання спонсорства, тоді думаю проблем не буде
-
Так, читала це 😞
-
А в спонсорстві теж потрібно іспит здавати з англ?
-
Тобі Вам тільки сертифікат і через нього
-
у вас має бути звʼязок, але від 6 міс на канадського роботодавця, точніше навіть, манітобського
-
Так, роботу
-
О, а що вказували в adaptability?роботу мабуть. А я self-employed, причому ФОП в Україні)
-
якщо ви одружитесь офіційно чи завірите комон ло, тоді тільки спонсорство
-
Не знаю, я теж в комон ло з резидентом, але немає сертифікату, тому подавалась через MPNP
-
Ну так 😅
-
Так, резидент, сертифікату немає ще. Я так розумію, що потрібно зробити. Я от думаю, чи легший процес і менше грошей, якщо одружуватись офіційно?
-
там треба будуть докази якісь, що то є давній близький друг, а якщо ви живете разом, у вас є спільні рахунки, спільні великі покупки і т п (те що підтверджує ваш комон ло), то наврядчи офіцер розцінить це як близького друга можливо, але я би не ризикувала)
-
Так це дуже навіть вірогідно:)
-
Друг, у якого спільна адреса проживання з аплвкантом :)
-
Тому не хочеться ризикувати
22 Jan 2023, 05:40
92143/228941
10 minutes ago