Імміграція до Манітоби
-
там треба будуть докази якісь, що то є давній близький друг, а якщо ви живете разом, у вас є спільні рахунки, спільні великі покупки і т п (те що підтверджує ваш комон ло), то наврядчи офіцер розцінить це як близького друга можливо, але я би не ризикувала)
-
Доброго вечора всім! Щось я зовсім заплуталася з цим комон лоу 🤦♀️ Якщо ми з чоловіком давно разом але не одружені і разом приїхали до Канади, нам треба якийсь особливий документ отримувати що ми в громадянському шлюбі проживаємо? Чи достатньо надати договір оренди, спільні рахунки, тощо. Дякую
-
Спільні рахунки ,договори оренди де вказано два ім’я і commom low union заповнений і завірений (завірити в імігрант центрі 25$)я ще хронологію стосунків прикладала (просто сама в ворді зробила )
-
Чудово👍 Дякую 🙏
-
Вбийте просто в гуглі назву форми і воно на сайт кине ,там розберетесь)в імігрант центрі тільки підпишете і завірите
-
Дякую! Це просто якась форма яку треба заповнити і завірити в центрі? В них є зразок цієї форми або де її пошукати?
-
Досвід вказуєте. Просто за нього не дадуть бали, але буде видно, що людина працювала
-
Доброго вечора . Порадьте , будь ласка , стосовно заповнення вкладки Employment. Чоловік головний аплікант , вказали лише канадський досвід роботи . Бали за роботи не клеймили . Як правильно заповнити історію роботи за останні 5 років , роботи мали " сезонний " характер і тривали не більше 6 місяців . Тобто вказувати досвід роботи лише в Канаді? ( але тоді це виглядає як перша робота в житті ). Чи все таки вказати попередні роботи і написати пояснення ?