Імміграція до Манітоби
-
З вашого повідомлення: 50$ завірити форму - ЦЕ В ІМІГРАЦІЙНОМУ ЦЕНТРІ? 130$ отримати сертифікат сертифікат- Manitoba Vital Statistics Agency, потрібно робити апоінтмент - ЦЕЙ СЕРТИФІКАТ Є ОБОВʼЯЗКОВИМ ?
-
форму завіряли в нотаріуса, думаю в імміграційному теж можна, бо там теж же нотаріус завіряє, без різниці сертифікат фактично «узаконює» ваші комон ло стосунки він є такий же точно як коли ви одружуєтесь офіційно, тільки буде писати комон ло стосунки і навіть якщо ви розійдетеся, то нажите спільне майно офіційно буде ділитися навпіл, вам потрібно буде «розвестися» і т п так як і в офіційному шлюбі тому що тут комон до практично прирівнюється до офіційного шлюбу тому сеотифікат один з хороших доказів ваших комон ло стосунків
-
форму завіряли в нотаріуса, думаю в імміграційному теж можна, бо там теж же нотаріус завіряє, без різниці сертифікат фактично «узаконює» ваші комон ло стосунки він є такий же точно як коли ви одружуєтесь офіційно, тільки буде писати комон ло стосунки і навіть якщо ви розійдетеся, то нажите спільне майно офіційно буде ділитися навпіл, вам потрібно буде «розвестися» і т п так як і в офіційному шлюбі тому що тут комон до практично прирівнюється до офіційного шлюбу апоінтмент робити потрібно тому сеотифікат один з хороших доказів ваших комон ло стосунків
-
Наче правильно, але сума залежить від кількості людей в сімʼї
-
Так. Назріває питання: а якщо я на федеральному етапі і в мене комон ло з'явився, який є громадянином Канади, то що робити? Олружуватися не збираємося, сертифікатів не маємо. Хочу його просто додати до ліз егрімент лише. Чи краще не треба? (І чого я така складна? 🤪😅😶)
-
Прекрасно, сподіваюся за рік отримаю такий вистраданий ПР 🙏 Господи, допоможи на всім
-
Срочно! Нужны люди которые хотят заработать на программировании💻 Обучение с нуля бесплатно!! Оплата достойная, график гибкий 💪🏻 Писать лс
-
Ні, якось інакше та оплата називається серед того списку. Має бути в сумі 1365 на кожного дорослого і 230 на дитину.