Імміграція до Манітоби
-
маємо сейвінг, не заборонено) але там нічого немає😅 я думаю якщо вкажу 2тис$ зараз на EOI а через місяць наприклад вкажу в аплікації на номінацію вже 4$ власних коштів + 16тис$ в assets (вартість авто) - 20тис$ у debts (кредит на авто) і вийду в сумі в 0 буде ок чи ні?😵💫😪 вже не можу з цим всім 🥺
-
Hey If we are going to apply under SWM , The Celpip test score will count lower level? Or it will count separate each part ?
-
Поки немає програми, то немає ще ніяких точних даних з приводу документів. Треба чекати на 23.10 і вже тоді все стане ясно. Наразі, вся інформація з приводу якись документи треба чи якісь не треба, чи це буде схоже на щось з того що вже є - то все поки фантазії та спекуляції 🥲 Особливо це практикують всілякі фірми, яким кортить грошей заробити🙈🙈 Того всі чекаємо на офіційну інформацію від IRCC. Теж в очікуванні для мами🤞🏼🤞🏼
-
так якраз в тому і питання.. або я щось не правильно зрозуміла, або мене :) мені вище написали, що я маю декларувати гроші вже при подачі EOI, а потім в аплікації на номінацію їх підтверджувати я на момент подачі EOI матиму з 2$тис. Але при подачі на саму номінацію підназбираю і буду мати з 4тис$ якщо додати ці 4тис$ + вартість авто (16тис$) і - кредит (20тис$) = вийду в 0 то питання чи можу я вказати ці «вільні» 2тис$ наразі, а потім вказати вже більше що назбираю + вартість авто в assets і кредит і вийти в нуль? вибачте, але в мене вже голова кипить просто