Імміграція до Манітоби
-
Я кажу з власного досвіду. Був у чешского консула у Вінніпезі офіс 20кв м. І дві людини на парт тайм. Все. Які мільйони? Я запитав скільки ж чехів живе у Манітобі її відповідь- близько 1000. Тобто для чехів то є норм у кожному великому місті Канади мати консульство а у нас все як завжди
-
За цей рік я вже тричі спілкувався з Послом України в Канаді Юлією Ковалів як щодо регулярного консульського обслуговування, так і щодо консульства у Вінніпезі. У 2022 році таких зустрічей було також 3-4. Державного фінансування не вистачає навіть на регулярні виїзди консула, не кажучи вже про постійно діюче консульство зі своїм штатом, на яке потрібні будуть мільйони із бюджету України. Ми пропонували фінансувати виїзди консула, але консульство не може приймати гроші на таке, бо це має бути державне фінансування. Тому консульство у Вінніпезі - це з області фантастики поки що. Більше того, Манітоба вже навіть не у трійці провінцій, де найбільше новоприбулих українців (Онтаріо, Альберта, Британська Колумбія, Манітоба, Квебек...) В Манітобі приблизно прибуло 21,000 українців за 2022-2023 роки. Ця кількість є досить малою, щоб мати постійне консульство. Держбюджет України зараз залежний від прямих фінансових допомог від союзників України. Гроші від ЄС, США і т.д. йдуть на зарплати вчителям, лікарям, пенсії тощо. Відкривати консульство в умовах війни - це витрати, які не є доцільними. Та краще ті гроші (яких нема) скерувати на тисячі дронів для ЗСУ
-
Хто вам таке сказав? Це завжди для грошей
-
Дякую!
-
Під час ЕОІ ви декларуєте кошти, які є у вас доступні. Під час подачі на номінацію, ви це підтверджуєте документально. Під час федерального етапу вас також можуть попросити оновити довідки. Якщо ви впевнені, що зможете мати кошти ні той час, то напевне можете це зробити. Вас тут точно ніхто не відповість, бо ж ніхто не знає ваших фінансів.
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, чи треба реєструватися у готель, який надає безкоштовне житло новоприбулим? Якщо так, як це зробити?
-
хотіла подивись статус заявки на номінацію. Це щось страшне ??? Чи просто не працює сторінка