Імміграція до Манітоби
-
Під час ЕОІ ви декларуєте кошти, які є у вас доступні. Під час подачі на номінацію, ви це підтверджуєте документально. Під час федерального етапу вас також можуть попросити оновити довідки. Якщо ви впевнені, що зможете мати кошти ні той час, то напевне можете це зробити. Вас тут точно ніхто не відповість, бо ж ніхто не знає ваших фінансів.
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, чи треба реєструватися у готель, який надає безкоштовне житло новоприбулим? Якщо так, як це зробити?
-
хотіла подивись статус заявки на номінацію. Це щось страшне ??? Чи просто не працює сторінка
-
Не смішіть!😂 Ви слабо розумієте в скільки 1 дипломат обходиться країні. В світі лише три 🇺🇦 Посольства приносили дохід і мали змогу наповнювати бюджет і «ділитися» з іншими дип.установами. І це все були візові операції, і до війни, коли 🇺🇦 приймала тисячі студентів. А ті ~130$ за паспорт ніякої погоди не зроблять.
-
Дякую ! Всім гарного дня!)
-
Я правильно зрозумів,вони мені дали 60 днів на завантаження документів(на данний момент 25 пройшло),якщо я це не зроблю мою заявку видалять. Тобто те що мені й потрібно..а потім я просто подам нову заявку,яку я вже вважаю за потрібне.
-
Типу ,буду змушений чекати 60 днів ?
-
Дякую. Я хочу податись знову по тим самим документам до прикладу через 2-3 місяці. Чи це не буде проблемою ?
-
Доброго всім дня ! В мене така ситуація Зробив помилку в анкеті ,також змінились обставини. Хотів би дізнатись чи можливо видалити свою заявку (на разі я на провінційному етапі ,маю подати свої документи,ще нічого не відправляв, просто висить заявка на SWM) а потім податись знову? І чи є якісь обмеження в часі або якісь певні покарання за видалення анкети ?