Імміграція до Манітоби
-
Типу ,буду змушений чекати 60 днів ?
-
Ні, там так здається і є, 60 днів
-
Дякую. Я хочу податись знову по тим самим документам до прикладу через 2-3 місяці. Чи це не буде проблемою ?
-
Треба написати на імейл, вам відкличуть заявку і тоді подаватись Ще по чаті пишуть що можно переподати створивши ще раз заявку з новим імейлом, але то вже на свій розсуд
-
Доброго всім дня ! В мене така ситуація Зробив помилку в анкеті ,також змінились обставини. Хотів би дізнатись чи можливо видалити свою заявку (на разі я на провінційному етапі ,маю подати свої документи,ще нічого не відправляв, просто висить заявка на SWM) а потім податись знову? І чи є якісь обмеження в часі або якісь певні покарання за видалення анкети ?
-
Вибачаюсь що не по темі але певний що для всіх українців дуже актуально. Будь ласка підтримайте підписом петицію за відкриття консульства України в Вінніпезі. petition.president.gov.ua/petition/208314
-
Ні, всі тут. Теж не очікувала, але у мене багато студентів з роботи подається, можливо і мене заодно вирішили розглянути 😅 бо на них запити теж прийшли
-
О, швидко доволі, у Вас в заявці хтось знаходиться на території України, так?
-
Подали 9 серпня
-
А скільки ви до цього чекали?
-
Так, саме це, дякую
-
Якщо Ви маєте на увазі після дзвінка роботодавцю або листа, то начебто, по чату, до тижня
-
З понеділка по п’ятницю. З відкриття і десь до 2-3 години. Я вже точно не памʼятаю, але я в черзі чекала десь 30 хвилин і ще 30-40 хвилин всі мої документи перевіряли.
-
Підкажіть, хто скільки чекав після того як mpnp отримали дані з вашої роботи?
-
noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=38qVsgU%2BUmiq%2FPDxfuM6934WRjInPjJ0E1hTKTbvybc%3D
-
А де дізнатися про це, який teer
-
Добрий день, підкажіть коли можна їхати в еміграційний центр для печаті документів. Не можу додзвонитися. Дякую
-
Можна
-
Доброго дня, будь ласка, підкажіть, чи можу я один документ розбити на 2 файли? Так як дуже великий за розміром.
-
Який у вас TEER? Якщо TEER 4, то мову здавати обов'язково. Якщо 0-3, то не обов'язково, але потрібно рахувати чи вам вистачить балів без мови
22 Jan 2023, 05:40
92348/229743
8 minutes ago