Імміграція до Манітоби
-
Маю доступні для оренди 3 bedroom… дві ванни , окремий вхід , пральня в квартирі, безпечний район, поруч школи та всі комінікації…
-
Ну як ви можете трактувати такі речі? ЕІ це тимчасова ситуація, ви повинні старатися якомога швидше знайти роботу. SWM передбачає постійне працевлаштування. Але у багатьох випадках під час федерального етапу вашу аплікацію все одно розглядатимуть, але ви ЗОБОВ'ЯЗАНІ повідомляти про звільнення та вашу ФІНАНСОВУ ситуацію MPNP and IRCC. Інакше вас можуть визнати financialy inadmissible і відмовити у ПР. ЕІ це тимчасова ситуація, а не план просто звільнииися.
-
Вітаємо, Ella! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я б назвала цей чат « як безкоштовно вивчитись на міграційного експерта»)
-
Треба робити інститут по іміграції
-
Доброго ранку. Вчора побачила у Фейсбук один допис, в якому було сказано, що якщо я на роботі не підписувала контракт, а тільки маю виписку по зарплаті, то я не можу подаватись на номінацію. Допоможіть зрозуміти чи це є правда?
-
Просто ми не експерти в місцевій документації. Тому краще відразу питати, щоб потім не втрачати час
-
Доброго дня! Зіткнулася з наступною проблемою: не можу зайти до особистого кабінету і перевірити статус заявки і тд. Пише, що виникла проблема, спробуйте пізніше, але ж час обмежений і на відправку паспортів і на збір. Дуже хвилююся. Допоможіть, будь ласка, можливо, в когось була схожа ситуація, куди Ви зверталися. Завчасно дякую!