Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Таке питання, а якщо знаходишся на провінційному етапі чи на федеральному... З країни можна виїхати і чи вплине це якось?
-
У коротку відпустку? Та без проблем.
-
@artemarbr, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Хто робив довідку про несудимість в консульстві в Едмонтоні, як довго чекали? На сайті пишуть 8-10 тижнів 🫣
-
А, зрозуміло
-
Чоловік іноземець, у нього немає доступу в дію, але жив раніше в Україні
-
А навіщо? Чим вам довідка з сайту МВС не підходить?
-
Добрий вечір,підкажіть будьласка,якщо я подав заявку на номінацію і вказав суму грошей,то мені потрібно покласти її на картку(в мене кеш),і потім я не зможу цю суму використовувати,чи як?Також чи потрібно надавати докази що я маю цю суму якщо потрібно то які
-
А як так?мені дали 60 днів аби зібрати документи,а гроші у мене готівкою
-
Ці гроші повинні бути у вас три місяці на рахунку. Доказ? Ви підгружаєте стейтменти за 3 місяці від дня подачі
-
Вона робиться тоді у Торонто. У мене також чоловік іноземець і ми робили через посольство. Якщо хочете, то напишіть у приватні, я вам розповім як це зробити
-
Ну ви ж працювали 6 місяців? До чого це питання? Маєте канадські рахунки і питаєте навіщо їм ваші рахунки? Заявку не перепишите. Можете написати в кінці всіх документів пояснення, що мали ці гроші готівкою, тепер поклали на рахунок, і просите повірити, що вони будуть там постійно
-
А якщо гроші не затримуюся, а йдуть на оплату квартири та рахунків. Що тоді вказати?
-
Тільки заново подаватись
-
Я вже написав суму,заявці,і потім її одобрили,я ж тепер не зможу заявку переписати якщо маю одобрення?
-
Ну, подавайте тільки те,що на рахунку...я б поклала гроші на рахунок і подала...іншіх варіантів нема...може пощастить
-
Цікаво і що меня тепер робити,якщо дали часу 60 днів а гроші повинні бути 90 днів
-
Готівка-то не гроші))) Бо було багато розумних, які позичали грошові і віддавали одразу, тому ввели правило по три місяці. І ці гроші повинні бути на рахунку весь час після
-
Як я правильно зрозумів ці гроші чіпати не можна зовсім?Я чув інформацію що можна брати та класти назад,але я не впевнений що це так
-
Дякую за допомогу!
22 Jan 2023, 05:40
92591/228935
2 minutes ago