Імміграція до Манітоби
-
Я не писала нічого подібного, але питайте тут, хтось точно писав) там на подачі на номінацію можна писати пояснення відсутності документів і тд
-
А що це за пояснення таке?
-
Мені відповіли, якщо це SWM, то можна
-
Доброго вечора. Громадо підскажіть мені якщо я не маю шкільного атестату. Скажімо так зовсім нічо нема про освіту,що робити?
-
питання, диплом у мене продубльований англійською, окрім цієї останньої сторінки. це так і залишати чи окремо перекладати? чи взагалі не добавляти цю сторінку?
-
Це ок. Не думаю що то проблема.
-
Саме так. Коротка відпустка обмежена якоюсь кількістю днів?
-
Я так і залишала Номінацію отримала
-
А якщо е копр прийде у той час ,коли я буду у відпустці закордоном, то , я так розумію , я не зможу вʼїхати ? Чи віза буде ще дійсна? Чи за е копр можна ?
-
Бачу по чату номінації почали видавати частіше😅 Може і наш час прийде. Вітаю!!!!
-
Думаю, що так. Я не питала ще.
-
Я до того це написала, щоб не вираховувати якісь терміни, які зрозумілі тільки офіцерам. Все дуже по різному.
-
Роботодавцю дзвонили?
-
Вау, 4 місяці в прогресі, тобто якщо в мене 2 без прогресу, то це ще +4-6 для прогресу 😅
-
Нарешті і ми дочекалися листа щастя 🙂 Стрім - Skilled Workers in Manitoba. Expression of interest - 22.05 Letter of advice to apply - 25.05 Application submitted - 30.05 Nomination -17.10 Загалом процес отримання номінації зайняв не повних 5 місяців від моменту подання документів, 4 з яких статус був assessment in process. Додаткових документів не просили.
-
Я поняття не маю, яка у вас відпустка на роботі 😁
-
Обов’язково прийде, терпіння😊 дякую
-
Дякую🙏🏻
-
Якщо ви іммігруєте через SWM, то важлива постійна робота, а вашу зарплату візьмуть до уваги
-
Хтось хто сабмітив аплікацію на федеральний етап в серпні , у вас змінився статус з сабмітед ?
22 Jan 2023, 05:40
92625/229165
about a minute ago