Імміграція до Манітоби
-
Думаю, що так. Я не питала ще.
-
Я до того це написала, щоб не вираховувати якісь терміни, які зрозумілі тільки офіцерам. Все дуже по різному.
-
Нарешті і ми дочекалися листа щастя 🙂 Стрім - Skilled Workers in Manitoba. Expression of interest - 22.05 Letter of advice to apply - 25.05 Application submitted - 30.05 Nomination -17.10 Загалом процес отримання номінації зайняв не повних 5 місяців від моменту подання документів, 4 з яких статус був assessment in process. Додаткових документів не просили.
-
Обов’язково прийде, терпіння😊 дякую
-
Вітаємо, Дар’я🦋! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, fajn! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго ранку. Пане Wes, або хто розуміє, треба пррада. Працюю в банку на позиції advisor, але коли подавався на номінацію, вказав позицію teller, бо хоча і мав job offer як advisor фактично працював як teller. Був в процесі навчання та отримання ліцензії. Вже 5 місяцев чекаю на номінацію і я працюю вже як advisor. відправив документи щоб підтвердити що я працюю як advisor та вказав новий NOK. Але зараз розумію, що це може бути помилкою для офіцера. Що краще зробити? Бо аплікація все ще submitted. Дякую.