Імміграція до Манітоби
-
В нас було трошки схоже, це типу нічого страшного наче, але ми все ж таки написали лист-пояснення, бо боялись Ну і коротше це нічого страшного))) Офіцер потім дзвонив задати питання (не стосувалось роботи) і похвалив нас які ми молодці що прикріпили багато документів)) всьо ок в межах одного роботодавця, ваша ситуація виглядає цілком логічно і нормально
-
Привіт усім! Я почав працювати в дилершипі Dhillon Automotive. В якому хороші і вигідні умови для купівлі як вживаних так і нових машин. Так як я там перший хто розмовляє Українською мовою це щось для них нове і новий ринок клієнтів, компанія дає хороші умови для оформлення авто як в кредит так і готівкою. В кожного індивідуальна ситуація тому, якщо комусь потрібне авто я буду дуже радий допомогти проконсультувати, підказати,показати, зробити тест драйв. Я впевнений вам буде приємно звернутись до когось хто спілкується рідною мовою! СЛАВА УКРАЇНІ.
-
Доброго дня. Чи потрібно подаватися дитині на новий стаді перміт,коли вона його отримала вона була вклеїна в паспорті батьків,а зараз ми зробили новий паспорт? І чи потрібно переклеювати візу,оскільки віза є дійна на 8 років в паспорті батьків? Чи буде це проблема при подачі на піар?
-
Дякую 😍
-
хто здав тест з англійської IELTS цієї осені? Відгукнітесь. Яка тема була на ессе?
-
-
Підкажіть будласка я працював на сезоній роботі чи вона підходить для імміграції? Мої всі канадські солене подаються на зиму по безробітні як я теж подалися чи буде це якось впливати на імеграцію?