Імміграція до Манітоби
-
А якщо вказувати чоловіка, який в Україні, на федеральному етапі, то по ньому теж потрібні документи (освіта, несудимість)? Нема можливості це назбирати, він в зсу. То треба лист пояснювальний? Чи їде він як депендент? Чи зовсім не вказувати? Порадьте будь ласка
-
У нас такої можливості немає нажаль. От і думаю, що буде, якщо не включу його в аплікацію
-
Привіт, Підкажіть будь ласка, у когось вже були випадки що доводилось клеймити дві фултайм роботи с України?
-
Доброго вечора, у мене чоловік в зсу, він мені надіслав всі скани документів, включно довідку про несудимість. Я сама займалася перекладами, подала всі необхідні документи на провінційному етапі (освіту, референси). Його розвантажила по максимуму, бо розумію що в гарячих точках не до цього.
-
Всім привіт,в мене знайомі подавались на PR за гуманітарною програмою,їм прийшла відповідь що майже все підтверджено,і нижче перечислено документи які вони мали б довідправити,вони передивилися тей список документів і звірились що все відправили і зателефонували,запитали чи потрібно ще раз відправляти, їм сказали що ні, хтось вже мав таку ситуацію? І що їм робити далі?
-
Друзі, підкажіть будь ласка, де зараз я можу замінити водійське, якщо маю його тільки у дії? MPI страйкують, у автопак сказали тільки до сервісного центру йти
-
Вітаємо, Iryna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий вечір. Якщо вперше під час заповнення EOI я вказала конкретну суму наявних грошей. Чи можу я змінити її в меншу сторону при заповненні повної заявки протягом виділених 60 днів? Як вираховується сума наявних грошей: середня за останні 3 місяці або за останній місяць? Дякую за відповідь.