Імміграція до Манітоби
-
Яким чином можна на папері податися на продовження ВП?
-
Для подачі на SWM. Бачу в чаті люди пишуть, що офіцери дають додаткові запити по master’s degree дипломам. Я маю диплом спеціаліста і планувала теж клеймити master degree, але якщо щось піде не так (як он в інших), то яким чином ще можна підтвердити цей диплом? Тільки оцінкою WES, вірно? І то не зрозуміло, чи вистачить тоді часу, щоб екстрено зробити цю оцінку.
-
На всіх відео так пояснюють, що треба перенести результати з рапорту , та навіть так питання вигляда . Якщо треба щось було б переводити , то було б написано «введіть оцінки свого тест в CLB” . Але оскільки все може бути то треба дочекатися відповіді від WES
-
Треба WES дочекатися щоб поставити крапку в цій історії😅.
-
О, співчуваю. Я якось проскочила раніше. З 30 травня отримала ОАR в середині липня, але з дозапитом. І поки глухо
-
CLB 5.5 не існує , це результати тесту , тому і запитую чи не заповнив я щось не правильно.
-
Я теж ввів IELTS результати, тільки в self-assessed заповнив 14 бо так по таблиці визначило. При заповненні EOI я вибрав тест і переніс данні з мого рапорту .
-
Чи не могли б ви мене підправити? Я вже подав на номінацію і з рапорту аплікації зробив знімок щоб було більш зрозуміліша моя ситуація . Якщо я вас правильно зрозумів , то я не правильно заповнив? Я клеймив 5 CLB , перед тим перевіри на калькуляторі IELTS, але в даному випадку запитують оцінки з тесту IELTS , але схоже я помилився . Буду вдячний за допомогу.