Імміграція до Манітоби
-
О, співчуваю. Я якось проскочила раніше. З 30 травня отримала ОАR в середині липня, але з дозапитом. І поки глухо
-
CLB 5.5 не існує , це результати тесту , тому і запитую чи не заповнив я щось не правильно.
-
Я теж ввів IELTS результати, тільки в self-assessed заповнив 14 бо так по таблиці визначило. При заповненні EOI я вибрав тест і переніс данні з мого рапорту .
-
Чи не могли б ви мене підправити? Я вже подав на номінацію і з рапорту аплікації зробив знімок щоб було більш зрозуміліша моя ситуація . Якщо я вас правильно зрозумів , то я не правильно заповнив? Я клеймив 5 CLB , перед тим перевіри на калькуляторі IELTS, але в даному випадку запитують оцінки з тесту IELTS , але схоже я помилився . Буду вдячний за допомогу.
-
Якщо питають про "подальші кроки після номінації, це означає, що люди не розуміють всього процесу імміграції і будуть мати сюрпризи. Замість того, щоб глянути одне відео, вони збирають інформацію по частинках, але ніколи не будуть мати цілісної картини
-
Підкажіть будь-ласка,приклад заповнення EOI з групи ,досвід роботи за попередні 5 років вказується 0.У мене дійсно нема підтвердженного досвіду роботи. Але ж є 6+ місяців у Манітобі. І в самій анкеті, коли відкривається віконечко для відповіді були варіанти < 1 року ;1 рік;і тд(на жаль, не сфотографувала варіанти відповідей). Я вказана 0.А зараз думаю, чи правильно я відповіла, адже фактично вже є досвід роботи за останні 5 років, і можливо треба було вказати <1року. Будь-ласка поділіться своїм досвідом, як правильно треба зробити. Можливо потрібно виправити це в EOI. Дякую.