Імміграція до Манітоби
-
Ви не отримаєте швидкий pr, вам треба вища освіта, гроші на рахунку , мова clb7+ і десь через 29місяців буде pr. З того момента як вийдете на роботу. Конкуренція в середньому 100-180 резюме на посаду на indeed
-
я жив в торонто даунтаун пів року, зараз переїхав в менше містечко до знайомого теж в онтаріо і працюю, в цілому в торонто вже подобалось окрім цін на оренду та конкуренцію на ринку праці. то зараз стоїть питання переїзду до манітоби пошуку там нової роботи та якомога швидше отримати пр щоб потім продовжити навчання (це головна мета отримання швидкого пр) бо мені 19 я тут один і хочу далі навчатись такий кейс
-
всім привіт чи хтось може розповісти в цілому про вінніпег та чи дійсно там настільки великі проблеми з роботою, безпекою та в цілому активностями та депресивними настроєм як багато хто розповідає. та чи вартує туди їхати заради швидкого отримання пр
-
А в процесі, якщо вже подався? Бо я так розумію аплікант має бути привʼязаний за одним роботодавцем, щоб викликати довіру, правильно?