Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! По swo на якому етапі можна змінити фірму? Читала випадки, що це можливо 🤔
-
Всім привіт. Хочу запитати у тих, хто вже подавався на PR через програму SWM маючи CUAET чи потрібно там набирати бали і чи важко це зробити. Ось цей мінімум 620-650 про який багато пишуть. Я не знайшов інформації про ці бали про які пишуть, і чи вони обов'язкові. Адже на офіційному сайті вказана ось така інформація, що SWM не підлягає оцінюванню на відміну від SWO (Unlike the Skilled Worker Overseas pathway, SWM is not subject to a points-based assessment.) Дякую за відповідь.
-
По різному. 2-4 місяці
-
Який refund поясніть будь ласка
-
Що ще раз підтверджує - не обовʼязково освіта бентежить офіцера. Можливо були питання щодо досвіду роботи.
-
Я бачила ваш запит колись в цій групі. Я маю WES оцінку диплому, а запит прийшов як і вам. Не знаю що саме викликало зацікавленість в офіцера.
-
скажіть будь ласка, якщо у мене паспорт дійсний ще 1,4 роки (ворк перміт відповідно), але матиму ще один вже на 10 років, чи можу я податися з цим новим паспортом до кінця береня 24го року аби продовжити ворк перміт? тобто якщо мій перший паспорт ще дійсний і ворк перміт до кінця його дії, чи можу я податися на новий ворк перміт, аби його не обрізали знову під срок дії першого паспорта?
-
головне відразу знайти фул-тайм контракт, порахуйте ще 3 міс опробейшен може бути. Потім до 6 міс задля номінації, потім встигнути зібрати документи, та чекати AOR (зараз це від 3 міс і довше), потім продовжувати work permit. дуже на тоненького, треба щоб усе було на готові
-
Освітньо-кваліфікаційний рівень –спеціаліст. Законом України «Про вищу освіту» від 1 липня 2014 року №1556-VII(підпункт 2 пункт 2 розділу XV) встановлено, що вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста (повна вища освіта) прирівнюється до вищої освіти ступеня магістра