Імміграція до Манітоби
-
Біометрію? OMG! Ще це….
-
Друзі, якщо ви у процесі імміграції і одружилися із ПР чи громадянином Канади, ОБОВ'ЯЗКОВО дайте знати IRCC and MPNP. Це важливо, бо дехто не повідомив і зараз фактично IRCC прислали PFL. IRCC також може кваліфікуати це як обхідний шлях для spouse sponsorship. Тому не варто з такими речами гратися. Надайте інформацію, а там вам повідомлять, що і як робити.
-
Дякую щиро
-
Доброго дня, вчора засабмітила заявку на EOI і зрозуміла що там де питали про попередній досвід роботи я помилково вказала що немаю а я хотіла його клеймити😞 Чи є ще можливість якось додати цю інформацію? Чи вже пізно?
-
Дякую
-
Якщо не просите балів, то просто вкажете інформацію де працювали і можете додати лист пояснення, що не маєте можливості взяти референс з тієї роботи. Але чи вказувати 2 роки чи 5 місяців офіційних, це вже на ваш розсуд.
-
Дякую 2. Але якщо я просто вкажу в заявці що працював, то чи не запросять в мене підтвердження з роботи, та чи не буде з цим взагалі питань, якщо я неофіційно працював?
-
1. Так, обов'язки треба зазначити обов'язково. Хоча б основні. 2. Якщо балів вистачає, то брати референс не обов'язково. Ви пройдете і без цих балів. Але потім в заявці треба буде вказати де ви працювали, але тільки вказати.