Імміграція до Манітоби
-
Я вибрала це, а треба було?
-
Так я вибирала по їх переліку🤯
-
Друзі підкажіть будь ласка, учора подалась на пр, І коли треба було заплатити fee, я перейшла за посиланням вибрала Permanent Resident Card with no submitted application і мені показалафі 50$ за 1го. я вибрала 2 людини і того 100$ мені здається і я щось зробила не так. До цього на першому єтапі платила 500 дол
-
Доброго дня. Лише розпочинаю подавати заявку на номінацію провінції і в мене декілька запитань. 1. Чи обов'язково має містити Employment verification letter мої посадові обов'язки? Бо мені з HR надіслали цей лист там наче все норм але обов'язки не зазначені, так само я лише тепер помітив, що в Job offer також конкретних обов'язків нема. 2. В Україні я працював офіційно лише 5 місяців (але в цілому майже 2 роки на роботодавця). Чи варто мені взагалі вказувати якийсь досвід; просити лист від цієї компанії з України (я можу попросити як за офіційний час коли я працював, так і за весь але не впевнений, що вони таке дадуть); якщо я і без цього досвіду набираю 800 балів по MPNP?
-
🔫 @oleksandr_tok кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @valentyna_semenova, @Mmichal_555, @FromMessenger, Marta, @jettecs, Jean, @DarynaBg, @oPmeu, @knebekajze, @western9 Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Невірний номер
-
Бо я набираю
-
Хто знає як подзвонити в Приват банк з за кордону, дякую
-
Доброго ранку!Нас з чоловіком відправляють взимку на три місяці бо нема роботи ,не звільняють,прийдеться брати допомогу по безробіттю.Скажіть,як це в майбутньому вплине на PR?