Імміграція до Манітоби
-
Для ЕОІ відбувається оцінка включно головного апліканта. Потім будуть дивитися на вас та на чоловіка, і це буде залежати від офіцер чи порахує роботу вашого чоловіка сильнішим зв'язком. Випадки відмови за схожого сценарію були також. Там чоловік подавався у Манітобі, працював на заводі, а дружина працювала на ІТ компанію в Торонто віддалено. Їм відмовили, бо офіцер вважав, що сім'я у Манітобі виключно для отримання ПР і потім переїде до іншої провінції. Але це було у 2018 році, не українці. Люди потім мусіли через півроку ще раз подаватися. Дружина тут вже знайшла роботу.
-
Якщо не можете довести документально, що працювали в Україні, то не вказуйте цей досвід взагалі.
-
Доброго дня! Читала читала, може не все дочитала, хотіла б уточнити декілька моментів якщо можна. Якщо я головний аплікант, а чоловік працює віддалено на фірму яка в іншій провінції, це буде вважатися як зв‘язок з іншою провінцією? Чи вони таки більше на мене будуть дивитися? Через mpnp я також маю додавати досвід роботи в Україні? Якщо так, то чи буде погано якщо не надам (вже зв‘язувалась перед працевлашуванням до колишнього працедавця, він відповів що виявляється не він мене наймав, і що бізнес зареєстрований взагалі в іншому місті, на людину, про існування якої я взагалі не знала)? Вибачте, якщо може повторююсь. Всім гарного дня)
-
Вже обговорювали такий сценарій. У такому випадку дружина і діти подаються на ПР, а чоловіка потім спонсорувати через програму воз'єднання сім'ї. Та програма, до речі, швидша за звичайний ПР, якщо нема ніяких невідповідностей у документах. Єдине, що на час подачі на таке спонсорство, дружина та діти не мають мати ніяких державних субсидій, типу rent assist or допомога по безробіттю.
-
А якщо, наприклад, ситуація навпаки: дружина з дитиною подається на SWM, а чоловік в цей час невиїзний з України (воєнний стан невідомо коли відмінять) - в такому випадку чоловік не отримає ПР разом з дружиною? Фактично перебувати в цей час в Канаді він не зможе. Дякую за відповідь.
-
На скільки я трактую слова провінції, то подача буде безкоштовною Manitoba has waived the MPNP application processing fee for Ukrainian citizens who apply to the MPNP for nomination since February 22, 2022. Але чи маєте бути громадяни України, адже зараз дуже багато прилетіло людей з Європи, які мають інші громадянства. Нагадую, що у разі набуття громадянства іншої держави, ви повинні це все вказувати у ваших анкетах. Misrepresentation may result in rejection of your application.
-
Дякую за відповідь )
-
Добрий ранок Підкажіть чи подачана на ПР через програму SWM платна для українців ?