Імміграція до Манітоби
-
Мені потрібно подати свою другу половинку на Open Work Permit, ми є вже одружені, зробили це в Канаді. В мене вже є віза CUAET і Work Permit, а в нього немає тому, що він поляк і приїхав сюди по безвізу, йому дали на 2 місяці Visitor Record. Я вже отримав сертифікат про одруження, як можу податися ? Можу просити про допомогу ? Дякую.
-
Здається, 23 жовтня мають опублікувати більше деталей.
-
Якщо ваш чоловік і ваш шлюб вам важливий і ви колись все таки плануєте спільне життя в Канаді, то дивно, що ви взагалі ставите таке питання. Якщо відповідь так, то звісно, що включати і шукати способи дістати документи.
-
Добрий вечір. Вибачте за запитання, скажіть, будь ласка, хто подав заявку на отримання візи для двох дітей, перебуваючи в Канаді. Скажіть, будь ласка, мені потрібно створити два облікові записи для кожного на порталі GC KEY або я можу подати два профілі на одному обліковому записі? І все-таки, вибачте за питання, це дуже важко? Я боюся зробити щось не так. Заздалегідь дякую.
-
Добрый вечер. Извините за вопрос, можете подсказать пожалуйста, кто подавал заявку на визу для двоих детей будучи в Канаде. Скажите пожалуйста нужно на GC KEY два акаунта создать отдельно на каждого или можно на одном акаунте две анкеты подать? И ещё, извините за вопрос, это очень сложно? Боюсь что-то не так сделать. Заранее большое спасибо.