Імміграція до Манітоби
-
Так отримала
-
Доброго дня, Підскажіть будь ласка якщо в job offer NOC Не вказано, а в verifications letter вписали, Це не страшно?
-
Тобто на наступну дату 02.11, Я буду розуміти бали, і знати Яка кількість балів мінімальна і розуміти чи наша заявка пройшла?!
-
Підскажіть будь ласка, ще маю питання, якщо вибірка кожного два тижня, чи є різниця коли подавати заявку EOI? Я так розумію 19.10 була вибірка, Я так розумію якщо зараз подати заявку EOI, то 02.11, я буду розуміти чи ми пройшли по балам? Чи Це не так працює? Дякую
-
Вітаємо, Богдан 🙄! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня Можливо в когось була схожа ситуація? На федеральному етапі прийшов лист заплатити і перездати біометрію. Нашій біометрії менше року. Прошу поради. Чи варто їм щось писати, чи просто перездавати?
-
Дякую
-
Неважливо як він отримує заробітну плату, головне, щоб то був фултайм. Зараз є кілька відмов по номінаціях, бо люди думали, що вони фултайм, а по факту були self-employed, заробітну плату платили у чеках. Для SWM необхідно мати якісь гроші, але офіцер обов'язково врахує заробітну плату головного апліканта.
-
Підскажіть будь ласка, ще таке питання маю, Чоловік має стабільний дохід щотижня (чеки), Ми їх не відкладаємо на рахунку, вони ідуть одразу в оборот (Квартира, машина, продукти і так далі). При подачі на eoi Яку вказувати суму грошей, те що він має за місяць як стабільний дохід чи Необхідно додатково мати ще гроші зверху 10К$ і на Кожного члена родини по 2К$ ? Подача по програмі swm. Працює тільки чоловік. Нас 5 осіб. Дякую
-
Чоловік має full-time+overtime вписаний на job offer. На чеках видно всі розрахунки. Маю надію що він не self-employed. Як це можна перевірити самому ?
-
Доброго дня, чи стикнувся хтось з подібною проблемою - не можу підписати Declaration в кінці федерального етапа, видає помилку другий день