Імміграція до Манітоби
-
Неважливо як він отримує заробітну плату, головне, щоб то був фултайм. Зараз є кілька відмов по номінаціях, бо люди думали, що вони фултайм, а по факту були self-employed, заробітну плату платили у чеках. Для SWM необхідно мати якісь гроші, але офіцер обов'язково врахує заробітну плату головного апліканта.
-
Підскажіть будь ласка, ще таке питання маю, Чоловік має стабільний дохід щотижня (чеки), Ми їх не відкладаємо на рахунку, вони ідуть одразу в оборот (Квартира, машина, продукти і так далі). При подачі на eoi Яку вказувати суму грошей, те що він має за місяць як стабільний дохід чи Необхідно додатково мати ще гроші зверху 10К$ і на Кожного члена родини по 2К$ ? Подача по програмі swm. Працює тільки чоловік. Нас 5 осіб. Дякую
-
Чоловік має full-time+overtime вписаний на job offer. На чеках видно всі розрахунки. Маю надію що він не self-employed. Як це можна перевірити самому ?
-
Доброго дня, чи стикнувся хтось з подібною проблемою - не можу підписати Declaration в кінці федерального етапа, видає помилку другий день
-
Звичайно, англійською. Спробую інший браузер, дякую
-
Дякую ще раз, Microsoft Edge спрацював, до цього Opera i Chrome не пускали)
-
That’s what I received: It will be reviewed in due time by your Officer, and you will be notified if there are any further required documents.
-
Заповнила форму 18 вересня (той самий работодавець, вища посада, краща зарплата), отримали тільки мейла що отримали моє прохання, до цих пір тиша. Дзвонила до них, сказали чекати. Писала мейла, відповіли чекати поки мій офіцер розгляне. Місяць