Імміграція до Манітоби
-
3.yes,today is 11 business day
-
1. Call IRCC? 2. Be patient and wait few more days? 3. Calculate one thing... usually they mean 10 business days... you waited for 10 days or 14?
-
That’s what I received: It will be reviewed in due time by your Officer, and you will be notified if there are any further required documents.
-
Спробуйте подзвонити до MPNP
-
t.me/uccmb/117164
-
Exactly the reason why I am waiting for my promotion... and only then I'll start applying...
-
А в мене зміна роботодавця але той самий НОК.і що цікаво що мені треба 30 го вже виходити на роботу.
-
Заповнила форму 18 вересня (той самий работодавець, вища посада, краща зарплата), отримали тільки мейла що отримали моє прохання, до цих пір тиша. Дзвонила до них, сказали чекати. Писала мейла, відповіли чекати поки мій офіцер розгляне. Місяць
-
Хто це вам таке сказав? Це неправда
-
Доброго дня. Сіла заповнювати анкету на федеральну програму, скажіть будь ласка, мені треба обрати PNP? Дякую
-
Дякую 🙏
-
Так
-
Хто вже заповнював і може допомогти?🙏🙏🙏
-
Який у вас таймінг по отриманню номінації? Дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка багато інформації попадає про те, що довідку про несудимість треба брати безпосередньо з України, з Дії не працюватиме особливо на федеральному етапі, чи це так?
-
Привіт! Маю таке запитання, якщо на work permit немає позначки CUAET, чи виникають зараз проблеми із отриманням одноразової допомоги? Чи варто поміняти WP? Дякую 🙏
-
Доречі гарне питання, а треба було справку про несудимість для дружини, якщо головний аплікант чоловік?
-
В пейстабах
-
Сорі, пояснить будь ласка ще раз про цю біометрію, де воно ? не бачу ніякої інформації в профілі в плоть до кнопки сабмітити (федеральн етап)? Може я вже осліпла 🙈
-
Ну кожного дня це запитання по кілька разів 😁. Сотні людей отримали ПР із витягом із Дії.
22 Jan 2023, 05:40
93114/235222
5 minutes ago