Імміграція до Манітоби
-
Так само. Статус received з 1 червня
-
Добрий день. Чи в Брендоні можна здавати тест з мови IELS? І де? Дякую
-
Можете тут пошукати: www.ielts.ca/register-for-ielts/?utm_term=ielts%20exam%20in%20canada&utm_campaign=exams-all-ielts-ame-ca-cpa-low-google-search-nova-scotia-brand&utm_source=adwords&utm_medium=ppc&hsa_acc=9800219522&hsa_cam=19644245888&hsa_grp=148287824764&hsa_ad=650791844831&hsa_src=g&hsa_tgt=kwd-538968307632&hsa_kw=ielts%20exam%20in%20canada&hsa_mt=p&hsa_net=adwords&hsa_ver=3&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwysipBhBXEiwApJOcu1I1Qr-JPZT5d77alUh2aPs_mgeDU1u1c4DGwnDyWyuhYFpnj0GzHRoCfE4QAvD_BwE
-
Мені менеджер магазину де я працюю сьогодні дала такий лист. Чи він ок для подачі на номінацію? Не бачу аби писало 40 год +, але пише просто фул тайм. І чи норм що я почала працювати 20.10.2022, а лист дали прям рівно за рік, 20.10.23? eoi планую заповнювати після завтра п.с. я пів року працювала як tagger тобто прикріпляла ціни на одяг і вивозила його в зал. наступні пів року я вже робила сама ці ціни + тегала речі + вивозила в зал. роботодавець, та і суть роботи фактично не змінилася, назва посади стала інша, зп трошки вища. чи треба просити вказати ці деталі теж?
-
Вітаємо, Daniel Yelisieiev! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ми теж чекаємо з червня🤪🤧😭
-
petition.president.gov.ua/petition/208314?fbclid=IwAR1QIk2KRYkSv3FKTbO5ZCXPl02J-TQbOCuwmC8kngNW7YZxgLVg4N_xv6Q
-
Я прикріпив біометрію ту яку здавав на CUAET. Нової я не робив)
-
Дякую. Медицина вже просрочена. Але на момент подачі була дійсна ще місяць. Я подався в кінці травня, а медицина закінчилась в червні.
-
Можна дізнатися, запити прийшли в той же день що AOR чи пізніше?
-
Добрий день. По пошуку відповіді не знайшла, є запітання стосовно розділу "Language Ability": У пункті
-
Вітаємо, Andrew Jericks! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua