Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Отримала відповідь від MPNP що за навчання в іншій провінції під час фізичного перебування в іншій провінції знімають 100 балів. Підкажіть чи є люди хто проходив онлайн навчання і не відображав в аплікації на номінацію. Чи пройшло все добре, чи не зняли бали?
-
Вибачте що не про пр) Роблю мамі візу. По цьому документу мама має вїжати?
-
І що означає що офіцер буде вирішувати пускати чи ні? А якщо людина ні слова по англійськи не говорить?
-
Так завжди пишуть, не хвилюйтесь
-
Якщо по програмі SWO подаватись, job offer потрібний? Чи достатньо листа від роботодавця про роботу 6 міс full time (я вже там звільнилася)
-
Приклад відео на подачу по програмі SWM, всі обговорюють SWM. Може є приклад подачі документів по SWO з тереторії Канади? Я загубилась
-
Щиро дякую. Job offer по цій програмі потібний?
-
Щиро дякую
-
Якось кілька тижнів назад я писав, що мене повідомили про звільнення за 3 дні до дати. Так от, я відмовився підписати той лист заднім числом , і о диво! роботодавець таки дав згоду на два тижні праці до звільнення , як і має бути) Пропрацював я 1 рік та 2 місяці. Найгірше те, що я як два місяці вже подався на федерал та чекав відповіді від IRCC. Написав кілька листів на пошту- до сьогодні без відповіді. Але сьогодні таки вдалося додзвонитися та поспілкуватися з IRCC. І головне з бесіди я зрозумів- якщо маєш OPEN Work Permit- іди працюй далі де хочеш. Я перепитував кілька разів- у відповідь знову- У вас Open work permit?? Може потрібно нові дані від моєї нової роботи? Ні, не потрібно. Якось так.
-
Доброї ночі! Скажіть будь ласка, чи має значення послідовність загрузки освітніх документів, наприклад чи обовʼязково спочатку оригінал і одразу переклад, чи можна спочатку всі оригінали, а потім переклади підгружати? Зависла на цьому етапі, система не пускає, пише що щось ще треба🤦🏽♀️😩 Про галочки памʼятаю і ставила, коли треба