Імміграція до Манітоби
-
Щиро дякую. Job offer по цій програмі потібний?
-
Щиро дякую
-
Якось кілька тижнів назад я писав, що мене повідомили про звільнення за 3 дні до дати. Так от, я відмовився підписати той лист заднім числом , і о диво! роботодавець таки дав згоду на два тижні праці до звільнення , як і має бути) Пропрацював я 1 рік та 2 місяці. Найгірше те, що я як два місяці вже подався на федерал та чекав відповіді від IRCC. Написав кілька листів на пошту- до сьогодні без відповіді. Але сьогодні таки вдалося додзвонитися та поспілкуватися з IRCC. І головне з бесіди я зрозумів- якщо маєш OPEN Work Permit- іди працюй далі де хочеш. Я перепитував кілька разів- у відповідь знову- У вас Open work permit?? Може потрібно нові дані від моєї нової роботи? Ні, не потрібно. Якось так.
-
Доброї ночі! Скажіть будь ласка, чи має значення послідовність загрузки освітніх документів, наприклад чи обовʼязково спочатку оригінал і одразу переклад, чи можна спочатку всі оригінали, а потім переклади підгружати? Зависла на цьому етапі, система не пускає, пише що щось ще треба🤦🏽♀️😩 Про галочки памʼятаю і ставила, коли треба
-
Логіка так і казала. Але писали що людям відмовляли в аплікації, якщо міняли роботу без узгодження. Тому вирішив відписатись- сподіваюсь мій кейс дійде до кінця без пригод. Починати з початку геть не хочу)
-
Ви на підтримку провінції подаєтетсь? То так, але я її давно маю, чекаю далі від федерал відповідь. Тут вже не має форми про зміну роботодавця, тільки обовʼязково повідомити про зміни. Що я і зробив. Хай щастить!
-
Доброї ночі, скажіть будь ласка, якщо файли PDF на федеральну відкриваються на французький мові, а один зовсім не відкривається, можна заповнити на французький?
-
Ой,я так само подав на номінацію йду по swm але її ще не отримав,так от заповнив форму на зміну роботодавця і там написано чекати відповіді від офіцера до 10 робочих днів,сьогодні вже 11 робочий день пройшов і взагалі ніякої відповіді.а вже 30 числа виходити на нову роботу.
-
Вітаю! Хтось вже отримав child benefits після ПР? Дякую