Імміграція до Манітоби
-
Що означає "зловити"? Ви спочатку отримуєте номінацію, а потім вже починаєте процес на ПР.
-
Як би ще зловити той момент, коли номінація отримана, припустимо, до другого етапу, коли федерал розглядає заявку ) Дякую
-
Ні, на ПР. Хоча є випадки, що чоловік тут оформляється, а жінка з дітьми в Україні проходить медогляд та отримує лендінг пейперс через посольство. Як буде зараз, цього я не знаю. На мою особисту думку, краще бути тут всім перед подачею на ПР.
-
тобто, родина вже повинна бути з чоловіком перед подачею на номінацію?
-
Федерали до номінації не мають відношення, виключно провінційних уряд. Але чоловік під час подачі на номінацію повинен вказати, що інші члени сім'ї будуть іммігрувати разом з ним
-
Подача на ПР після отримання номінації
-
саме дружину й дитину. скоріш за все SWM. останній етап це розгляд номінаціі провінціі федералами чи це подача на номінацію від провінціі?
-
Доброго дня,побачив ось такий список,можливо комусь буде корисний.
-
Які саме родину? Якщо дружину та дітей до 22 років, то вони набудуть ПР статусу разом із чоловіком. Якщо чоловік буде подаватися через SWM, то на певному етапі потрібно, щоб сім'я була тут. Наприклад, до подачі на останній етап. Якщо чоловік сам отримає ПР, то він тоді хіба зможе забрати сім'ю через спонсорство. Всі інші родичі йдуть самостійно.
-
Таке ж питання. Якщо чоловік їде, як потім забрати родину через пів року-рік
-
Доброго дня,хто летів з безкоштовними квитками.Напишіть ,будь ласка,в приватні.Є декілька питань
-
Те, що в інтернеті знайшла в 2021 - 401000, в 2022 - 431000
-
новина хороша і радує, але якби ж ще розуміти, яка ця кількість в порівнянні з попередніми роками.
-
Ось такий цікавий лист мені прислало WES. Канада збирається протягом наступних трьох років видати близько 1.5 мільйона ПР
-
Дякую))
-
Ні, для SWM менша сума,10,000, і proof of funds може бути зарахований ваш джоб офер та пейстаби. В той же час, якась сума має бути на рахунках також, але не вся.
-
Добрий вечір,чи правильно я розумію для програми SWO треба показати гроші на рахуках,які там лежать не меньше пів року,а для SWM такі самі умови стосовно грошей?
-
lufthansa з Німеччини літає, але тільки до Торонто, з Торонто до Вінніпегу я брала AirCanada. Але я летіла з кішечкою, то шукала такі компанії, де з твариною можна, ви можете глянути на WestJet, але будьте уважні з багажем, багато нарікань.
-
Добре дякую )
-
Доброго вечора) Підскажіть будь ласка бюджетних перевізників до Канади з Німеччини. Маю на увазі назви сайтів. Та як взагалі краще купувати квитки. Можливо у когось був такий досвід) Дуже дякую)
22 Jan 2023, 05:40
9325/236449
13 minutes ago