Імміграція до Манітоби
-
Чи буде якийсь ліміт? Наприклад якщо в мене батько, сестра, і два брати з. Сім'ями плюс в моєї дружини так само... Якщо ні то дуже цікава ситуація получається : Двоє осіб (я та моя дружина) зможуть підтягнути в канаду ще 20!!!!😂
-
Вітаємо, Iryna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ви маєте бути вже з PR. Тоді ваші рідні мають право скористатися цією програмою. CUAET, на жаль, не PR.
-
Dmytro підкажіть, будь ласка: коли запрацює програма, чи буде у Вас можливість зробити відео інструкцію заповнення заявки?
-
Так вже майже. Я мав на свою ситуацію.
-
🇪🇺Im sell Europe Bank Accounts🇪🇺 wts 🇮🇹 Italy: 🏦Unicredit 🏦BBVA 🏦Intesa Sanpoalo 🇫🇷 France: 🏦Credit Mutuel Sud ouest 🏦BNP 🏦Banque Populaire 🏦DL 🇳🇿 New Zealand: 🏦 ANZ 🏦 ASB 🏦 Bank of Baroda 🏦 BNZ 🏦 Citibank 🏦 Deutsche Bank 🏦 HBS 🏦 Heartland Bank 🏦 Kiwibank 🏦 NBNZ 🏦 Rabobank 🏦 RBNZ 🏦 SBS 🏦 The cooperative bank 🏦 TSB 🏦 WESTPAC Contact and reviews in my profile description
-
Майже, очікую на eCoPR.
-
Добрий ранок , дуже швидко потрібна відповідь. Чи можуть мої батьки приїхати до Канади по V-1 Visa VISITOR після закінчення cuaet ? Говоримо про приїхати на місяць чи два відвідати сімʼю
-
Доброго ранку .Цікавить нова програма , в мене брат дуже багато років мріяв сюди приїхати ( в Канаду ) . В нього Є віза куает,тільки недавно прийшла запросили паспорт з заявки листопада 2022 року. Я зараз в процесі отримання ПР , тобто якщо я отримую ПР. Він приїжає сюди з сім'єю , і він через мене отримає ПР ,виконавши умови які необхідні ? І також які умови в такому випадку , я не дуже розумію до кінця . І що таке зведений брат ? Це брат моєї дружини ?
-
Уже є чимало людей, які отримали, в т.ч. з цього чату.
-
Супер