Імміграція до Манітоби
-
Успішно обнулили лічильник днів без запиту про справку з ДІЇ. Вітаю!
-
Вітаємо, Mila Mila! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
-
Можливо тупе запитання, а якщо є ПР по новій програмі можна подавати всіх бажаючих близьких родичів чи тільки 1 людину?
-
Доброго дня всім! Хочу попитати як краще зробити… лишите все як є чи починати новий процес за новою програмою для батьків? В 2022 році я виграла спонсорство для батьків, подала повний пакет в Жовтні 2022. Після того прийшло підтвердження що я пройшла як спонсор, та запит на медицину батькам, медицину вони пройшли, яка вже expired 😔 і більше нічого не чути, навіть номер файла AOR не присвоїли…писала в кризову декілька разів, тиша навіть відповіді нема… От як тут бути? Дякую за відповіді…
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, при подачі EOI є таке питання - Have you or your spouse ever studied in another Canadian Province or Territory? У 2014 я 2 місяці вивчав англійську в Canadian College of English Language в BC і не зовсім розумію чи рахується це за навчання. Дякую
-
Підскажіть будь ласка, стосовно досвіду роботи за останні 5 років, чи необхідно в ці 5 років враховувати 6 місяців роботи в Манітобі? Чоловік працював з серпня в 2019 року до лютого 2023 в Польщі (3 роки 6 місяців), а з квітня вже працює в Манітобі (Канада) - 6 місяців. То Необхідно обирати як 3 роки, чи 4? Дякую