Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня всім! Хочу попитати як краще зробити… лишите все як є чи починати новий процес за новою програмою для батьків? В 2022 році я виграла спонсорство для батьків, подала повний пакет в Жовтні 2022. Після того прийшло підтвердження що я пройшла як спонсор, та запит на медицину батькам, медицину вони пройшли, яка вже expired 😔 і більше нічого не чути, навіть номер файла AOR не присвоїли…писала в кризову декілька разів, тиша навіть відповіді нема… От як тут бути? Дякую за відповіді…
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, при подачі EOI є таке питання - Have you or your spouse ever studied in another Canadian Province or Territory? У 2014 я 2 місяці вивчав англійську в Canadian College of English Language в BC і не зовсім розумію чи рахується це за навчання. Дякую
-
Підскажіть будь ласка, стосовно досвіду роботи за останні 5 років, чи необхідно в ці 5 років враховувати 6 місяців роботи в Манітобі? Чоловік працював з серпня в 2019 року до лютого 2023 в Польщі (3 роки 6 місяців), а з квітня вже працює в Манітобі (Канада) - 6 місяців. То Необхідно обирати як 3 роки, чи 4? Дякую
-
Скоро в Costco на акції буде.😊
-
PR почали роздавати туди сюди
-
А скільки максимально була відсутня там, а потім повернулась? І чи працює?
-
Доброго дня. Готуємо документи для MPNP. Цікавить чи потрібно мені надавати підтверджуючі документи про досвід роботи в Україні якщо основний аплікант НЕ я, а чоловік? Вибачте, що не скористалась гуглом, подумала можливо тут хтось краще знає ☺️
-
Жарти жартами - просто надіюсь махінацій не буде і отримають ті які дійсно чесно і правдиво все роблять
-
Ви можете додати лист пояснення, де детальніше вказати, де ви працювали, які обов'язки виконували, який саме період часу працювали і т.п., додатково написавши, що оскільки ви не головний заявник і не просите балів за цей досвід, то вирішили не брати звідти референс або не мали можливості його взяти. Але якщо є можливість взяти хоча б якийсь референс з тієї роботи, то це було б краще.
-
Дякую за відповіді. Питань додаткових, як вище писали - мета візиту, чому повертаєтесь і таке інше - задавали?