Імміграція до Манітоби
-
Продовження ворк перміту
-
Що означає брідж ?
-
Якщо він не головний аплікант, то вказуйте так як є. Переклад ніби підходить. vocational school is a type of educational institution, which, depending on the country, may refer to either secondary or post-secondary education designed to provide vocational education or technical skills required to complete the tasks of a particular and specific job.
-
Питания про освіту. Чоловік навчався у вчилищі, зараз займаємося перекладами і перекладач питається, як нам перекласти освіту? Пропонує назвати - вокейшен скул. Це буде Ок? Основним аплікантом він не буде, але я хочу заповнити все вірно.
-
Це виключно для тих, у кого освіта неканадська Для тих, хто закінчив коледж у Канаді, є окрема програма імміграції.
-
Тобто це класифікація тільки для освіти в не канаді ?
-
Ні, conditions забороняють вчитися на курсах, які б можна було кваліфікувати як trade certificate.
-
Там буде таба не тільки про ваші гроші з основного рахунку, але й про ваші кредити, які будуть працювати як від'ємник до основної суми. Ми подавали довідку з банка, вона нічим не відрізняється від звичайних стейтмент, але оту "мокру печатку" ми побажали показати, щоб 💯 не було ото питань якихось підозр 😂
-
Тобто можна і в Канаді повчиться?
-
Типу профтехучилищ, технікумів, які не мають бакалавра, тощо.
-
Добрий день. Поясніть, будь ласка, що до якого формату освіти відноситься trade sertificate в таблиці з балами?
-
Хто знає контакти перекладача документів з укр на англ?
-
@Portunol
-
До речі хочу сказати за переклад, робив в Україні його контакт тут в чаті раніше скидала людина яка вже отримала PR. Швидкість (зважаючи те що творится в Україні) норм + ціни адекватні
-
А в чому проблема змінити адресу у банку? Можна навіть через інтернет.
-
Тоді не підкажу. Вибачте
-
Тобто писати адрес який вказаний в реквізитах в EFTF form ?
-
Тоді ні...їм картки помогли відкрити в Торонто в них перерва в один день була до вильоту в Вінні
-
Так. Щоб співпадало з адресою що прив'язана до рахунку
-
Допомагаю зараз друзям заповнювати форму на допомогу...вони ще в готелі живуть....там де запитує дані про адрес і код. То ставити адрес і т.д. готелю ?
22 Jan 2023, 05:40
933/233915
9 minutes ago