Імміграція до Манітоби
-
Давайте виграємо війну а тоді будемо щось там відкривати.
-
Я пропоную щоб українцям у Манітобі було зручніше. І якщо честно то мені байдуже буде там консул посол чи президент надавати послуги. Є проблема Місце в черзі умовно безкоштовно (150кад) Дорога Вінніпег Торонто Вінніпег 200CAD Час витрачений абсолютно не відомо але більше ніж 1 день то ще й вартість готелю 150кад + їжа +Консульський збір Ось вам і сервіс, людина має значні витрати на паспорт і грошей і часу
-
Усі відповідальні, якщо на то розмова пішла!
-
Можете злітати в відпустку до Європу та там зробити Вам потрібні документи. Ніхто не винний що Ви бідний
-
Ну і? А має бути безкоштовно? Давайте з такою ж логікою і будемо виділяти гроші з державного бюджету на нові каштани по містах, теж через років 10 буде комфортно милуватись їхнім цвітом?
-
Виходить з вашої логіки держава, як США, мусить відкрити консульства по всім містам Канади, аби усім було вигідно? Черги там на роки
-
Комусь консульство а хтось уже втратив життя через кляту русню: www.pravda.com.ua/news/2023/10/21/7425148/
-
В аплікації явно треба вказувати чоловіка або дружину. Більше того, я знаю що коли змінювали прізвище, то потім треба надати свідоцтво про шлюб і документ про розлучення.
-
Або домовляйтесь, або дружина їде до України і подає до суду на розлучення і чекає (справа може бути тягнутись довго)